Sůl do rány - Masterman, Becky (MOBA, 2018)
Brigid Quinnová, bývalá agentka FBI, se šťastně usadila s manželem v Tucsonu a svou rodinu na Floridě moc nenavštěvuje. Jenže její někdejší parťačka, Laura Colemanová - žena, které zachránila život a která zase zachránila život jí -, nyní na Floridě žije. A jakmile Laura zavolá kvůli případu, jenž se nevyvíjí dobře, Brigid neváhá nastoupit do letadla