Kryptoportál - Peers, Bobbie, 1974- (Trix, 2018)
William Wenton - kluk, který umí luštit šifry, jako nikdo jiný na světě - se znovu vrací do Institutu. Všechno je tu ale vzhůru nohama a platí přísná bezpečnostní pravidla. Příčinou všeho je Abraham Talley. Muž, který už dřívě málem připravil Williama o život. Něco tu však nehraje. Komu může William věřit? A proč ho trápí podivné záchvaty? A co je vůbec zač ten kryptoportál? Najde v sobě William sílu, aby zachránil ty, které má rád?