Seal Team Six : lov Škorpiona - Mann, Don, 1957- (CPress, 2017)
Po zmizení jaderného materiálu, který se posléze objeví ve spárech známých teroristů, povolávají Spojené státy svou nejcennější protiteroristickou jednotku: SEAL Team Six amerického námořnictva. Thomas Crocker a jeho družstvo jsou opět nasazeni do akce, aby ochránili svět před teroristickými hrozbami. Don Mann bere své čtenáře na exkurzi do řad nejelitnější bojové jednotky na světě, s níž vyrážejí na další akcí nabitou jízdu