Seal Team Six : lov vlka - Mann, Don, 1957- (CPress, 2016)
Příslušník amerického námořnictva Thomas Crocker odhaluje uprostřed vyčerpávajícího výcviku důkazy o existenci teroristické skupiny. Cesta za ní vede ze svahů K2 přes evropská města až na Střední východ. Crocker a jeho tým se musí prostřílet nebezpečnou sítí teroristických buněk, aby vystopovali bezohledného šejka stojícího v čele mezinárodního teroristického gangu dříve, než jeho vězni zaplatí tu nejvyšší cenu