Hořící příliv - Auxier, Jonathan (Spirit Animals. Soumrak strážců, 2018)
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se ho statečně snaží zastavit...