Byla jsem otrokyní v satanské sektě - Fröhling, Ulla, 1945- (Klokan, 2009)
Angela vyrůstá ve zdánlivě vážené a spořádané rodině. Její rodiče jsou ve skutečnosti členy satanské sekty a dceru "půjčují" k sadistickým hrátkám, sexuálnímu zneužívání a vymývání mozku...