Barvy lásky Colours of love., - Taylor, Kathryn B. (MOBA, 2013)
Ačkoliv si Grace moc dobře uvědomuje, jak nebezpečné její city k Jonathanu jsou - přesto každým dnem v jeho přítomnosti její láska roste. Opravdu je tak chladný, jak vypadá? Nebo ji Jonathan vnímá pouze jako svou poddajnou hračku? Když ho chce Grace přimět, aby přiznal barvu, vede to ke katastrofě..