Jantarová komnata - Berry, Steve, 1955- (Domino, 2012)
Jantarová komnata. Jeden z nejvzácnějších výtvorů lidských rukou, jedna z nejtemnějších historických záhad... Někdejšího klenotu ruských carů se v roce 1941 zmocnili nacisté. Po zahájení spojeneckých náletů ukryli komnatu na neznámé místo – a od těch dob ji nikdo neviděl. Nyní se však zdá, že někdo přece jen ví, kde hledat ..