Party holka @ Tajnosti v dívčí škole - Reid, Carmen (Mladí dospělí, 2016)
Dívky čekají zkoušky, a proto není divu, že by se rády odreagovaly na večírku. Ginin nový přítel je možná vynikající tanečník, ale je opravdu tak hodný, jak se zdá? Amy chce najít svoji matku, ale obává se toho, co by mohla zjistit. Jak zvládne Niffy romantický vztah, který začíná být příliš žhavý? A pokud jde o vzornou Min, kamarádky ji snad budou muset odtáhnout ze studovny i přes její odpor