Svaté kosti ; Kosti v písku ; Kosti na popel : Kathy Reichs omnibus : v hlavní roli Temperance Brennanová - Reichs, Kathy, 1950- (BB art, 2010)
Osmá, devátá a desátá kniha série Temperance Brennanová. Tři poutavé thrillery od uznávané soudní antropoložky a autorky, která přivádí opět na scénu Temperance Brennan a detektiva Andrewa Ryana.