Vysoké sázky ; Noční jestřáb ; Dvojí hra : Robert B. Parker omnibus : v hlavní roli Jesse Stone - Parker, Robert B., 1932-2010 (BB/art, 2013)
Ve třech dílech série, jejímž hlavním hrdinou je Jesse Stone, policejní šéf z městečka Paradise v Massachusetts, Parker rozehrává několik jen zdánlivě paralelních dějových linií, které se protnou v dramatickém závěru s překvapivým vyvrcholením.