Přijdu tě zabít ; Mrtvá světice ; Smrtící rozhodnutí : Kathy Reichs omnibus : v hlavní roli Temperance Brennanová - Reichs, Kathy, 1950- (BB/art, 2011)
Jen zřídkakdy se spisovateli na první pokus podaří tak pozoruhodný mezinárodní vydavatelský debut, jako to dokázala Kathy Reichs se svým uznávaným forenzním thrillerem Přijdu tě zabít. Tato kniha se stala bestsellerem na žebříčku New York Times, bestsellerem číslo 1 v Kanadě i Británii a získala prestižní Ellisovu cenu za nejlepší první román roku 1997, ale ocitla se také v hlavním výběru Klubu knihy měsíce, když byla autorská práva prodána do devatenácti cizích zemí.Nyní, v románě Mrtvá světice, rozšiřuje autorka svůj dosah; žije i nadále životem, o kterém píše, a přitom buduje bohatý ansámbl postav, nešetří napětím a to vše spolu s poutavými kriminalistickými detaily činí z Mrtvé světice mezinárodní senzaci