Bratři ve zbrani - Scarrow, Simon, 1962- (BB/art, 2016)
Muži císařského tajemníka Narcissa dopadnou na římské ulici posla nebezpečných spiklenců. Při mučení vyzradí podrobnosti plánu, jehož cílem je překazit římské tažení proti Caratacovi, veliteli britských kmenů, které dosud vzdorují Římu. Spiklenci vyslali mezi legionáře špeha jenž pracuje v utajení. Jeho úkolem je dál podněcovat místní kmeny k boji proti Římanům a zároveň odstranit dva nejschopnější římské důstojníky - prefekta Catona a centuriona Macrona