Stopa - Reichs, Kathy, 1950- (BB/art, 2016)
Sbírka čtyř povídek skvěle doplňuje románovou sérii o dobrodružstvích teenagerky Tory, blízké příbuzné proslulé soudní antropoložky Temperance Brennanové. Tory a její smečka v nich prozradí, jak to vlastně všechno začalo a co se dělo předtím, než se z nich stali viráti. Vyprávějí, jak se jim podařilo vyřešit další záhady i jak zachránili ohroženou svatbu Kita a Whitney