Arkádie. - Meyer, Kai, 1969- (Young adults, 2015)
Alcantarové a Carnevarové - dva mafiánské klany, které proti sobě bojují po celé generace. Rosa Alcantarová přilétá na Sicílii ke své rodině, aby tam začala nový život. V letadle se seznamuje s Alessandrem Carnevarem. Jeho chladný půvab a animální elegance Rosu fascinují a zároveň zneklidňují. Rosa se učí nemilosrdné zákony mafie, ke které její rodina patří. Dozvídá se šokující pravdu, která se týká nejen Alessandra, ale i jí samotné. Neuvěřitelnou skutečnost o arkádských dynastiích, jež mají počátek ve starých antických bájích... Překoná zakázaná láska staletou nenávist?