The Devil & Miss Prym - Coelho, Paulo, 1947- (Thorsons, 2003)
Třetí část volné trilogie ("U řeky Piedro jsem usedla a plakala" a "Veronika se rozhodla zemřít"), v níž autor řeší vztah k životu z různých úhlů.