Dívka s vůní manga - Besó, Viktorie, 1979- (Jonathan Livingston, 2016)
Jak vidí svou životní cestu cynický Evropan a jak asijská kněžka lásky? Mohou se vůbec pochopit, když se jejich cesty protnou uprostřed exotických Filipín? A jaká tajemství tvrdošíjně skrývá Rose? Dva pohledy na jeden příběh plný vášně a dobrodružství. On je tak trochu cynik, ona tak trochu šlapka. Jednoho dne se náhodně potkali, původně jako zákazník a jeho exotická prostitutka, ale příběh se poněkud zvrtnul