Hněv andělů - Connolly, John, 1968- (BB/art, 2017)
V hlubokých lesích Maine je objeven vrak letadla. Nikde se však ani nemihla zpráva o jeho zmizení, nikde nejsou žádná těla. Jen někteří lidé, dobří i zlí, po něm usilovně a velmi, velmi dlouho pátrají. To, co se ve vraku ukrývá, má mnohem větší cenu než peníze: je to seznam jmen mocných a vlivných mužů a žen, kteří zaprodali svou duši ďáblu. Schyluje se k bitvě mezi těmi, kdo si přejí, aby seznam zůstal v tajnosti, a těmi, pro něž představuje zásadní zbraň v boji proti silám temnot. V závodě na život a na smrt chce uspět i soukromý detektiv Charlie Parker, muž, který toho víc než ostatní ví o podstatě ďábla, bytosti, jež se snaží nalézt cestu, kudy prorazit na svět. K vraku se však blíží i další: krásná žena se zjizvenou tváří a chutí zabíjet; mlčící dítě, jež si pamatuje vlastní smrt; sériový vrah, který si říká Sběratel a vidí ve jménech na seznamu jen další obětní beránky pro své spády. Rivalové postupují do nitra lesů, ale přitom netuší, že se v jejich hloubi ukrývá další tajemství. Někdo nebo snad něco přežilo pád letadla a teď to na příchozí čeká...