Honba za Cézannem - Mayle, Peter, 1939- (Olympia, 2014)
Exotické kraje, okouzlující krásky, milostná dobrodružství, lahodné pokrmy, promyšlený zločin - to vše, okořeněné jemným humorem, servíruje autor s mistrovstvím sobě vlastním.Andre Kelly, fotograf exluzivního časopisu DQ, odjíždí do jižní Francie, aby udělal snímky luxusního sídla podnikatele Bernarda Denoyera. Přitom se stane svědkem podivné scény: Cézannův obraz nesmírné hodnoty je správcem vily naložen do omšelé dodávky a odvezen. A to vše v době, kdy Denoyer pobývá na Bahamách. André zjistí, že jde zřejmě o výnosný pokoutní obchod s padělky, do něhož je zapletena i šéfredaktorka DQ Kamila James Porterová, a rozhodne se přijít všemu na kloub a ukradený obraz najít.