Poslední muž - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB/art, 2018)
Napínavý politický špionážní thriller z prostředí tajných operací CIA v Afghánistánu je pokračováním volné série thrillerů se zabijákem CIA Mitchem Rappem. Agent Rapp je vyslán do nebezpečného prostředí Afghánistánu na záchrannou misi. Velitel zdejších tajných operací CIA Joe Rickamn byl unesen a jeho čtyři osobní strážci popraveni. Mitch Rapp je zkušený žoldák a instinkt mu pozvolna napovídá, že v pozadí tohoto případu je cosi velmi zlověstného. Rapp také není jediný, kdo po uneseném veliteli pátrá. Hlavní zbraní bude pro Mitche Rappa schopnost být stejně chladnokrevný, nekompromisní a brutální jako jsou jeho protivníci, ale ohrožen může být i ze strany, která by mu měla být spíše nápomocná.