Sázka na žraloky : detektivní příběh z dostihového prostředí - Klein, Peter Martin, 1959- (Olympia, 2010)
Profesionální hazardní hráč a zároveň soukromý detektiv John Punter byl už u pěkné řádky kriminálních zločinů a černých obchodů jak na dostihové dráze, tak i mimo ni. A tak když je unesena a brutálně zavražděna dcera jeho kamaráda bookmakera, ochotně mu nabídne svou pomoc. Ve chvíli, kdy už se zdá, že pátrání je na dobré cestě, zemře jednomu z místních trenérů za záhadných okolností mladý žokej. Punter postupně skládá střípky záhadných událostí dohromady, až zjistí, že se zapletl do sítě zločinů z podsvětí, které jsou mnohem děsivější, než původně předpokládal.