Pistolník - Nepil, František, 1929-1995 (Radioservis, 2005)
Lehké fejetony, toulky po české krajině a slovenských horách, vzpomínky na Nepilova Dobrá a ještě lepší jitra, chalupářská dobrodružství a drobné trapasy, každodenní život normálnívh smrtelníků