Smrtící posedlost : detektivní příběh z dostihového prostředí - Klein, Peter Martin, 1959-
Brutální sériový vrah pronásleduje mladičké ošetřovatelky koní. Nikdo neví, o koho jde, proč to dotyčný dělá, a hlavně na koho přijde řada příště. Šéfové dostihových klubů jsou bezmocní, policisté bezradní. Ženy jsou vyděšené a jejich odborové sdružení vyhrožuje stávkou a bojkotem celého dostihového sportu, pokud jim nebude zaručena bezpečnost a vrah nebude dopaden. John Punter, profesionální sázkař a příležitostný detektiv v jedné osobě, se rozhodne řádění zvrhlého vraha zastavit, neboť jednou z obětí je i ošetřovatelka koní ze stájí jeho otce. S odhodláním sobě vlastním se pouští do nebezpečného pátrání. Starosti má John ale i v soukromém životě. O jeho pizzerii U Gina se zajímají vyděrači a pak je tu také jeho nová známost, dívka Maxine. Maxinin otec, významný klient D. J. Puntera, si z neznámého důvodu nepřeje, aby se trenérův syn s jeho dcerou stýkal.