Exil - Swallow, James, 1969- (Knižní klub, 2018)
Marc Dane, hrdina mezinárodního bestselleru Nomád, se vrací v novém vzrušujícím thrilleru. Brutální srbský gang, jehož zisk pochází z falešných jaderných zbraní. Zdiskreditovaný ruský generál s přístupem ke skutečné atomové bombě. Pomstychtivý vůdce somálských pirátů, který má důvod zničit celý svět. Vládní zpravodajská služba, která neví, jak ho zastavit. Jen jeden muž vidí, k čemu se schyluje. Ale ani on tomu možná nedokáže zabránit… Tajné vězení CIA, mrakodrapy v Dubaji, bouřemi ošlehané vrtné plošiny u afrických břehů či starobylé podzemní chodby a jeskyně pod Neapolí – tam všude svede Marc další závod s časem v boji proti neúnavným nepřátelům a nemilosrdným fanatikům. V boji o přežití.