Hledání příslibu věčnosti - Probst, Jennifer (Ikar, 2018)
Arylin Meadsowsová pracuje v seznamovací agentuře Kinnections jako psychologická poradkyně. Učí jógu, radí osamělým duším, stará se o zvířata v útulku a pomáhá milovanému dědečkovi a na hledání své spřízněné duše jí nějak nezbývá čas ani chuť. Poté, co svého posledního partnera přistihla při výuce jógy s žačkou ve velmi nejógové pozici, rozhodla se, že svoje srdce raději věnuje těm, co ji opravdu potřebují. Když k ní do kurzu na zvládání hněvu dorazí důstojník Stone Perry, Arilyn ho hodlá ignorovat, anebo rovnou nesnášet. Ale jiskru, která mezi nimi přeskočí, už nic neuhasí.