Rozbouřené vody - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2018)
Ellen Whartonová je rozhodnutá odletět do New Yorku stůj co stůj, a to i navzdory varování meteorologů před blížícím se hurikánem. Má zde navštívit svou matku, ale důležitějším, byť tajným důvodem je setkání s někým úplně jiným. Bankéř Charles doufá, že se mu podaří uvidět své dvě malé dcerky, které zde žijí u jeho bývalé manželky. A mladá lékařka Juliette pracuje v nemocnici na pohotovosti. Když hurikán udeří, budou muset všichni opustit své plány a utkat se s živelnou pohromou, jejíž sílu podcenili. Jim i jejich blízkým totiž půjde o život.