Rozcouraná duše - Mlynářová, Marcela, 1948- (Brána, 2017)
Jedna z nejprodávanějších autorek (Důchodkyně nestřílejte a řada jiných) přichází s další knížkou, v níž líčí své pojetí aktivního života ženy po šedesátce. Má čas na sebe i na své záliby, je vyzbrojena šarmem i elegancí, a především díky životním zkušenostem je schopná vnímat svět kolem sebe s humorným nadhledem. Autorčiny úsměvné příhody potvrzují, že není podstatný věk, ale přístup k životu.