Ve stínu knížecího stolce - Whitton, Hana, 1950- (Knižní klub, 2018)
Příběh se odehrává ve 12. a 13. století. Sledujeme v něm potomky přemyslovského knížete Vladislava I., především druhorozeného Děpolta a jeho rodinu.