Všechno, co jsme opustili - Lonsdale, Kerry (Ikar, 2018)
Román pro ženy je pokračováním autorčina debutu, v němž hlavní hrdinka ztratila snoubence, ale přesto si nakonec dokázala vybudovat nový život.