Život jako hobby - Mlynářová, Marcela, 1948- (Brána, 2016)
Život je barvitý a nevypočitatelný. Deset lidí zažije jednu událost, dva v ní budou vidět tragédii, čtyři věc běžného života, jednoho dokonce pohorší a zbývající k popukání pobaví. Vždy záleží na nátuře, smyslu pro humor, vnímavosti a úhlu pohledu. Populární autorka opět vypráví nenapodobitelným stylem o svých zážitcích a životních zkušenostech.