Deník uštvané matky - Quinn, Susanna, 1979- (Klokan (Alpress), 2018)
Juliette se právě stala matkou malé Daisy, ovšem mateřství zdaleka není takové, jak si ho malovala. Žádný domek s cestičkou lemovanou růžemi. Daisy nechce spát a žádný z milionů osvědčených triků rodičovských příruček na ni neplatí. A pak je tu ten prevít, co Juliette nechal stát u oltáře, Daisyin otec. Naštěstí je po ruce vždycky deník, papír snese vše!