Mimoevropan v Evropě - Bednarz, Dieter, 1956- (Klokan (Alpress), 2018)
Maya a Daniel jsou úspěšný a na první pohled šťastný pár, ale ve skutečnosti ona trpí tím, že se jí nedaří otěhotnět, a on necítí žádné uspokojení z práce, které věnuje veškerý čas. Jednoho dne jim na dveře domu v německém Hamburku zaklepe buddhistický mnich Siri a roztočí svou nečekanou přítomností kolotoč bláznivých událostí…