Vánoce a Velikonoce v úvahách Tomáše Halíka : autorské čtení - Halík, Tomáš, 1948- (Popron Music, 2008)
Profesor Univerzity Karlovy , prezident České křesťanské akademie a farář Akademické farnosti Praha, člen Evropské akademie věd a umění, Prof. PhDr. Tomáš Halík Th.D. patří mezi nejuznávanější morální autority, ceněné doma i ve světě. Je autorem řady knih, přeložených do různých světových jazyků. Nabízíme výběr z jeho meditací nad liturgickými texty hlavních křesťanských svátků, Vánoc a Velikonoc