Ve znamení zvěrokruhu - Rampichová, Zuzana (Původní česká detektivka, 2016)
Po smrti manželky začíná dobrodruh Alex (Příliš hořká čokoláda, MOBA 2011) nový život a v brdských lesích zakládá teambuildingovou agenturu. Poté, co při outdoorových cvičeních vyjdou najevo mnohé neshody mezi kolegy, je jeden z účastníků semináře nalezen zastřelený. Policejní vyšetřovatel Vajzhajtl se snaží zjistit, zda šlo o náhodné přepadení, nebo o úkladnou vraždu. O pomoc při pátrání požádá psycholožku Brigitu. Další tragické události však toto rozhodnutí zpochybní. méně textu