Příliš mnoho vítězů - Hardenová, Helena, 1964- (Původní česká detektivka, 2016)
Polyxena Berková by ráda žila obyčejný život šťastně vdané a dětmi obklopené mladé ženy. V osobním životě se jí však nedaří, po dětech touží marně a obyčejný život jí zřejmě není souzen už proto, že pochází ze starého a bohatého šlechtického rodu Berků z Ronova. A co teprve, když na zámku Ronov je při soutěži automobilových veteránů nalezena mrtvola muže, který tři hodiny před smrtí vyhrál první cenu... Nový detektivní román autorky bestsellerové krimisérie z Kanárských ostrovů.