Červený mustang se nevrátil : třicet detektivů po stopách zločinu - Jedlička, Ivan Milan, 1931- (Krimi (MOBA), 2016)
Kniha nejzajímavějších kriminálních případů z celé republiky, jež známému českému autorovi vyprávěli sami detektivové, kteří jednotlivé kauzy vyšetřovali a pachatele usvědčili. Kromě napínavého děje a nečekaného rozuzlení jsou povídky i výtečnou sondou do lidských osudů – odhalují nejen to, jak ke zločinu došlo, ale bezprostředně odpovídají i na otázku proč. Jedinečný je také autorův pohled na velice náročnou práci kriminální služby