Detektivové v sedlech. - Wiese, Petra (Víkend, 2012)
Lukáš, Fina a Bastian jsou opravdu naštvaní. Vyděrač ohrožuje výrobce koňského krmiva pana Jiráska. Jeden poník už onemocněl. Detektivové v sedlech bezpodmínečně chtějí zločince dopadnout. Ale kde začít s pátráním? Napínavá zábava - Spousta obrázků - Šifrovací tabulka tajného písma.