Kleopatřina pomsta / Dobrodružství klubu stopařů - Mañeru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2018)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, opět v akci. A zase tajemné dobrodružství v Egyptě. Se svými rodiči přijedou zkoumat zříceniny paláce královny Kleopatry. Seznámí se tam s dvojicí podivných archeologů, kteří chtějí objevit její hrobku. A Klub stopařů je na této cestě s radostí doprovodí!