Záhada královny Nefertiti dobrodružství klubu stopařů - Mañeru, María, 1971- (Dobrodružství Klubu stopařů, 2018)
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, vyrážejí za dalším dobrodružstvím! Když se vydali společně se sirem Andrewem do Amarny, ani ve snu by je nenapadlo, že se seznámí s královnou Nefertiti a s faraonem Achnatonem! Že to není možné? Ale je. A ještě k tomu záhadná událost, která čeká na objasnění.