Abeceda : příběhy zvířátek - Schejbalová, Alena (Akcent, 2018)
Obrázkové příběhy zvířátek od autorky Aleny Schejbalové jsou určeny malým dětem, zvláště předškolákům. Jsou řazeny abecedně tak, aby si děti podle názvu zvířátka zapamatovaly začáteční písmenko. Bohatě ilustrované příběhy mají přilákat děti ke snaze podílet se pomocí obrázků na samostatném čtení.