Špion mezi přáteli : Kim Philby a jedna velká zrada - Macintyre, Ben, 1963- (CPress, 2014)
Ben Macintyre, autor knihy Operace Double Cross, rozkrývá ve své nové publikaci jeden z největších špionážních příběhů dvacátého století. Kim Philby byl dvojí agent, který se dokázal vypracovat mezi vysoké důstojníky britské tajné služby a působit zároveň v KGB, které v průběhu studené války předával ty nejdůvěrnější informace. Nové osobní materiály i způsob zpracování dávají možnost nahlédnout do jednoho zvláštního přátelství, které sehrálo v dějinách nečekanou úlohu.