Zrada - Cole, Martina, 1958- (Domino, 2018)
Reeva O'Harová nikdy nic nedostala zadarmo. Vyrostla v drsných podmínkách východního Londýna, své první dítě porodila ve čtrnácti a pak v průběhu několika let přivedla na svět další čtyři. Ne, život se s ní nemazlil, ale ona především miluje své děti a ony zbožňují ji.