Ďábelský vévoda - Enoch, Suzanne (Baronetka, 2018)
Sophia Whiteová ví, že ve slušné společnosti se nikdy neprovdá. Nemanželská dcera šlechtice pracuje v klubu Tantalus, diskrétním podniku pro pány – a jejím jediným nápadníkem je pastor, který si přeje spasit její duši. Když tedy Sophia dostává pozvání na svátky na panství Adama Baswiche, ďábelsky hezkého vévody z Greavesu, zmocní se jí radost – a odhodlání užít si poslední noci volnosti předtím, než se vzdá svobody…