Slavná a starodávná kniha stínů pro vědmy a čarodějnice - RavenWolf, Silver, 1956- (Euromedia, 2018)
Kniha stínů je určena pro nové, začínající čarodějnice. Nabízí vhled do historie a rozvoje moderního čarodějnictví a magie západního světa. Pokud již máte jisté základy a potřebujete se naučit něco o výrobě a zaklínání loutek nebo použití okultních znaků a symbolů, v této knize se vám jich bohatě dostane. Bude vám sloužit jako encyklopedie magie, a to tak dlouho, dokud vaše mysl zůstane otevřená a vaše vůle silná.