Evangelium pekla - Bizien, Jean-Luc, 1963- (XYZ, 2018)
Redaktor amerického deníku Seth Ballaham se dozví, že je jeden z jeho kolegů uvězněn v Severní Koreji. Nikoho to ale nezajímá, a tak se ho rozhodne zachránit sám. Když dorazí do přísně střeženého Pchjongjangu, kde se ho ujme spolupracovnice nevládní organizace, dozví se o nálezu několika zmrzačených těl. Vyšetřováním je pověřen poručík Paik Dong-Soo, elitní severokorejský voják. Co objeví na konci děsivé cesty plné teroru?