Zahrada nových začátků - Waxman, Abbi, 1970- (Román (Motto), 2018)
Lilian je už tři roky matkou samoživitelkou – od té doby, co při autonehodě přišla o manžela. Nebylo to pro ni jednoduché, ale o jedno zhroucení a několik depresivních večerů později se konečně začíná smiřovat se svou situací. Naštěstí ji baví její práce ilustrátorky učebnic, která přináší spoustu zajímavých zážitků – jako když Lilian její šéfová přihlásí do zahradnického kurzu. Vypadá to, že aby člověk mohl ilustrovat knihy o zelenině, musí si ušpinit ruce… doslova. Každé sobotní ráno tedy Lilian tráví na kurzu pěstování zeleniny, kam ji doprovází její dvě dcerky a sestra. Postupně i díky sympatickému instruktorovi a svérázné skupince studentů zjišťuje, že ať už chceme, nebo ne, po každém dešti nakonec vysvitne slunce.