Štvanec - Robotham, Michael, 1960- (MOBA, 2018)
Audie Palmer strávil deset let v texaské věznici za účast na ozbrojené loupeži, při které zemřeli čtyři lidé a zmizelo sedm milionů dolarů. Během let, strávených za mřížemi, byl opakovaně ztlučen, pobodán a neustále mu vyhrožovali jak vězňové, tak dozorci. A to všechno se dělo kvůli jediné otázce: Kde jsou ty prachy? Den předtím, než měl být Audie propuštěn na vytouženou svobodu, náhle z věznice zmizí. Okamžitě ho všichni začnou hledat – policie, FBI, gangsteři i mocní hráči v pozadí – Audie ale neprchá, aby si zachránil svůj vlastní život. Prchá, aby zachránil život někoho jiného