Všude dobře, doma rodiče - Kerhart, Lukáš (Tomáš Nosek - Klika, 2018)
Kniha pro začínající a zkušené cestovatele, jejich rodiče a všechny, kteří se rádi nechávají inspirovat příběhy jiných. Kniha je volným pokračováním českého bestselleru CESTOVÁNÍ NEJLEPŠÍ ŽIVOTNÍ INVESTICE a snažil jsem se ji napsat tak, aby pomohla uklidnit rodiče, inspirovala mladé cestovatele a našla odpověď na řadu otázek. Jak to v zahraničí chodí a jaké dnes mají mladí lidé možnosti? Jaký je rozdíl v myšlení dnešní a předešlé generace? Jak se vyrovnat s odjezdem milovaného potomka?