Toto všechno ti dám - Redondo, Dolores, 1969- (Jota, 2018)
Mezinárodní bestseller o tajemstvích a lžích jednoho muže, které přivedou jeho partnera do podivného domu plného cizinců... Když se spisovatel Manuel Ortigosa dozví, že jeho manžel Álvaro zemřel při dopravní nehodě, je to pro něj zdrcující zpráva. Ale není poslední. Po příjezdu do Galicie, kde Álvaro zemřel, zjistí, že policie případ rychle uzavřela jako tragickou nehodu. Tam se také dozví, že Álvaro před ním skrýval tajemství a že muž, s kterým žil patnáct let, není tím, za koho ho považoval. Snaha odhalit Álvarovu minulost Manuela zavede až do srdce jedné z nejmocnějších galicijských rodin, která si přísně střeží své soukromí. Za zdmi jejich zlověstného zámku je Manuel jen nevítaným a nepřátelským vetřelcem. Nečekaně však získá dva spojence: tvrdohlavého a podezíravého policistu a Álvarova přítele – a zpovědníka – z let semináře. Společně skládají střípky z Álvarovy minulosti a jeho dvojího života, aby odhalili pravdu o jeho záhadné smrti. Nicméně ve stínu šlechtických privilegií Manuel odhalí síť korupce a zrady, která se pro něj může stát osudovou pastí, stejně jako se jí stala pro muže, kterého miloval. Náhlá smrt, temné rodinné tajemství a hledání pravdy v srdci legendární země.