Velký návrat - Johnson, Varian, 1977- (Spirit animals. Soumrak strážců, 2018)
Spirit Animals aneb máš také své spirituální zvíře? Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan, čtveřice mladých hrdinů rozdělená mezi dvěma světy, se dál snaží zastavit prastaré zlo, ale dochází jim čas. Hrozí, že již velice brzy budou zničena i spirituální pouta – posvátná spojení mezi lidmi a zvířaty. Protože temnota si podrobuje jejich spojence, mohou se v nastalém chaosu spoléhat na jediné: na své zvířecí společníky. Jenže nepřítel, kterému přátelé čelí, má moc ovládat druhé a krást spirituální zvířata jejich právoplatným partnerům. Vydrží jejich spirituální pouta silná, nebo bude některý z nich ztracen? Bude to Brigan, Uraza, Dží nebo Essix?